Dołącz do nas już dziś!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Impact Monday #4
12.09.2016r GLIWICE 20:00 (Premiera 17.09 12:00
<Anderson - theme song>
Anderson: Witam wszystkich, na ostatnim przystanku przed First War! Niestety dla jednego z naszych zawodników może być to ostatnia walka w karierze! O ile do niej dojdzie! Wexler zapraszam!
<Wexler - Theme song>
Wexler wychodzi przy ogromnym popie publiczności!! W między czasie, pracownicy przyniesli stół na który Anderson kładzie kontrakty!
Anderson: Jednak nie tak szybko kolego pierw kontrakt musisz podpisać... Chcesz last standing man match? ... Droga wolna, lecz musisz wygrać dzisiejszy handicap match!
Wexler: To dla mnie przyjemność tylko jaki jest haczyk?
Anderson: Jeśli przegrasz to walka ppv odbędzie się na moich zasadach
(Wexler podpisuje kontrakt i chce sięgnąc po następny, lecz Anderson go odsuwa)
Wexler: A co z drugim kontraktem?!
Anderson: To innym razem
po tych słowach Anderson wychodzi
REKLAMA DZISIEJSZEGO MAIN EVENTU:
WEXLER w HANDICAP MATCHU
<Theme song- Dominika Queen>
1 walka:
Półfinał turnieju kobiet:
Dominika Queen vs Nikki Billi
A teraz czas na walkę pań! Drugi Półfinał! Publika nie jest jednoznaczna co do tej osoby jedni ją lubią drudzy nie
<Nikki Billi - Theme>
Wchodzi pewnym, irytującym krokiem do ringu
Mamy gong i zaczynamy!
Walka jest bardzo wyrównana! Jednak Nikki w pewnym momencie inkasuje Flower kick (Heluva kick) od Dominiki. Nikki pada na matę a Dominika wykonuje Ram Fire (Rampaige) !!!
Dominika przypina rywalkę 1...2...kickout! Dominika jednak się nie poddaje kopiąc swoją rywalkę z całej siły po głowie! Sędzia upomina Dominikę! Nagle pojawia się Nevada!
Nevada wrzuca krzesełko do ringu i wyciąga sędziego nokautując go o stalową podłogę. Dominika nie wie co się dzieje! To samo co Nikki jednak Nevada Podnosi krzesełko i nokautuje nim Queen!
Nikki Billi w szoku! Jednak wykonuje Rack Attack na rywalce! W międzyczasie Nevada wrzuca sędziego i mamy 1... i błyskaiwczny kickout! Dominika się nie poddaje!
(3 min później)
Walka znowu jest wyrównana! Nevada siedzi przy stole komentatorskim jednak w pewnym momencie, Dominika wykonuje kolejnego Flower kicka! Jednak Nevada rozprasza Dominikę!
i mamy Roll up pin! 1...2... i Dominika kontruje i to teraz ona pinuje rywalkę 1....2...w ostatniej chwili Nikki chwyta się liny! Dominika przygotowuje się do Fire Swinga, jednak...
Nikki kontruje i wykonuje kolejnego Rack Atack!!! 1....2....3
NIKKI BILLI W FINALE TURNIEJU O PAS WOMENS!
Zwycięża: Nikki Billi
Nikki celebruje w ringu jednak w ringu pojawia się Nevada! Nikki atakuje ją enzuiguiri! Jednak Nevada okazała się być tylko zmyłką! Bowiem zza plecami Nikki znalazła się druga finalista...
Samantha Adams wykonuje Super kicka na Nikki Billi !!!!
Po czym cieszy się wraz z Nevadą!!!
<Promo Rami Knox>
(W tle ujęcia Ramiego trenującego)
Mówią, że jestem gorszy, bo jestem niski, inni też mówili, że posiadają większą siłe... Jednak mnie to nie łamało, cały czas staram się udowadniać, że ludzie mojego pokroju też są piekielnie niebezpieczni!
Zawsze staram się to udowadniać i tym razem będzie to samo na First War zmierzę się z każdym chętnym! Walka odbędzie się w zwyczajnym normal matchu! Pokażmy ,że nie potrzebna nam stypulacja do 5 STARA!
Tak więc OPEN CHALLENGE FIRST WAR!!! POKAŻĘ, ŻE NIE JESTEM FRAJEREM DO BICIA
Segment:
Na zapleczu pojawia się Mike Anderson wraz z Paige
Mike: I co? Długo jeszcze będe musiał czekać na pani klienta?!
Paige: Ehhh znowu mnie wystawił... Teraz mi wstyd
Mike: On wie, że im dłużej zwleka z debiutem, tym mniejszy push dostanie tak?
Paige: Ale on jest świetny...
Mike: To niech to pokaże na Impact Monday #5! Już mam dla niego rywala, też taki szczeniak jak on
Paige: Dziekuje panu za wyrozumiałość
Mike: Choć w sumie nie wiem czy rywal pani klienta będzie jeszcze do tej pory żył no, ale żegnam!
<Old day- theme>
wychodzą tanecznym krokiem!
Sadzik: To my Old day znowu w akcji!
Mr. Dawid: Tak to my jesteśmy najlepsi! Nie tak jak ten grubas Bin Lader!
Sadzik: Tak dokładnie! Tylko wiesz co mnie dziwi?
Mr.Dawid:Co?!
Sadzik: Wiesz co?!
Mr.Dawid: Co?!
Sadzik: ,że taki menel jak on ma pieniądze by jeść w Macu!!! (#Suchar)
Mr.Dawid: Może zajebał motor Johnowi O Neilowi i go sprzedał?!
Sadzik: Też możliwe! Obaj są siebie warci jednak mamy dla nich niespodziankę
Mr.Dawid: Tak! mamy!
Sadzik: Tak Mamy!
Mr.Dawid: Na First War!
Sadzik: Na first War!
Mr.Dawid: Darmowy wpierdol!
Sadzik: O pasy tag team!!!
Mr.Dawid: Tak o pasy tag team!
<gasną światła>
NAGLE WIDZIMY I...
.
.
.
.
.
.
Chokeslam dla Sadzika od Johna O Neila!
.
.
.
Chokeslam dla Mr.Dawid od Bin Ladera
John O Neil: Na first War! Będziemy pierwszymi mistrzami tag team!!!!
#Reklama$$$
2walka:
Bj vs Ochroniarz w masce
<Theme song Bj>
Bj wychodzi z mikrofonem!
Jednak zostaje zaatakowany przez zamaskowanego ochroniarza i mamy walkę
Gong!
Im dłużej walka trwała tym większą przewagę zdobywał Bj który w końcu wykonał last ride i zakończył walkę 1...2..3
Zwycięzca:BJ
Bj:Sami! Chce być twoim rywalem!
<Rami Knox- theme>
Rami: Więc zgodza (Wymiana spojrzeń, Sami trzymie pas w górze!)
Nagle Bj atakuje Ramiego i wykonuje Ends of days po czym podnosi i całuje pas Heroes!
Segmenty:
#1.Mike Anderson przedstawia rywala nr1 jest nim Dark Man!
Dark Man mówi, że tym razem Wexler się mu nie wiwinie!
#2.Meison został przyłapany przez kamery:
Byl widziany z dwoma zamaskowanymi zawodnikami!
Na zapleczu Wexler pociesza swoich braci Sadzika i Mr.Dawida... W pewnym momencie podchodzi Aleks
Aleks(podaje ręke Wexlerowi): Nie lubię cię, ale wiedz ,że Anderson coś knuje, ma plan B i tym planem jest ten śmieć Meison!
Wexler: Jestem w stanie walczyć z każdym, dodatkowo mam swoich braci, więc nie potrzebuje twojej pomocy
Aleks: No przekonamy się!
został pokazany fragment w którym Dark Man kopie grób dla Wexlera!
Main Event:
Wexler vs Dark Man i #######
<Theme Wexlera>
Wexler wychodzi przy ogromnym popie publiczności!
Udaje pewnego, lecz widać, że rozgląda sie do okoła, pewnie nie czuje się bezpiecznie mimo wszystko...
<Theme Dark Man>
Dark Man wchodzi cały ciemny, jego postać wzbudza przerażenie
No i mamy gong !
Szybkie zwarcie na korzyść Dark Mana, Jednak to Wexler zaskakuje szybkimi kopnięciami!
Dark Man próbuje wykorzystać swoją siłę, jednak Wexler nie daje się wdawać z nim w zwarcia fizyczne, Drop kick od Wexlera, po czym podkłada potężnego gut kicka!
(Parę minut później)
Wexler szykuje się do Wexler Bomba (Batista bomb) jednak nagle słychać przez mikrofon! "Wexler strzeż się!" słowa te rozpraszają Maksymiliana i mamy kontre! Chokeslam od Dark Mana!
Wexler w szoku! Dark man podnosi go i wykonuje suplexa! Po czym klęka nad jego ciałem i odmawia modlitwe!
Dark Man podnosi Wexlera lecz ten kontruje gut kickiem, lecz zamiast atakować rozgląda się do okoła! To może mieć złe skutki! I takie też miało, Dark man wykonuje Big boota Wexlerowi!!!
Wexler pada jak poparzony i mamy próbę pinu 1...2..kickout! Wexler się nie poddaje! Dark Man znowu podnosi Wexlera i kolejna kontra! Dark Man zostaje wrzucony do narożnika, lecz nagle pojawia się...
MEISON!!!, który klepie Dark Mana zmieniając się i atakuje Wexlera!
Meison wykonuje szybkiego drop kicka, jednak Wexler go unika!
Wexler próbuje wykonać Wexler bomb jednak mamy kolejną kontre, i mamy snap suplexa od Meisona! Meison dokłada kolejnego snap suplexa po czym wchodzi na narożnik, mamy moonsalt, jednak Wexler unika go!
Wexler atakuje Dark Mana po czym wykonuje super kicka na Meisonie! 1...kickout! to za mało na Meisona! Wexler podnosi Meisona i mamy back suplexa! po czym dokłada jeszcze backbakera!
Jednak nagle pojawia się Mike Anderson!
Jednak na pomoc Wexlerowi pojawiają się Sadzik i Mr.Dawid jednak ci zostali zaatakowani przez dwóch zamaskowanych zawodników!
Mike rozprasza sędziego a Dark man wraz z Meisonem obijają we dwóch Wexlera! mamy Meison clasha! i pin 1....2.....kickout! wexler chwyta się lin z całej siły!
Nagle pojawia się Aleks Ambrołs Atakując krzesłem Andersona! Meison rozproszony tą sytuacją lecz Wexler wyrzuca Dark mana z ringu i wykonuje Wexler kick (Broque kick) na Meisonie 1....2..kickout
Meison wykonuje roll up pin(Aleks Amrobłos oberwał potężnym AA od Andersona) 1....2....3
Zwycięża MEISON AND DARK MAAAN !
Anderson, Dark Man i Meison atakują Wexlera! Szukują triple power bomb na stół komentatorski, jednak Aleks Ambrołs wstaje i rzuca się na hellów trzymających Wexlera! Aleks Ambrołs rozwala stół komentatorski
wykonując na Meisonie dirty deeds!Po czym celebruje wraz z pasem heavyweight!
I tym widokiem kończymy Impact Monday #4! Do zobaczenia na First War!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 516.32 kB (Maksimum: 584.35 kB) ]