Dołącz do nas już dziś!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
DATA PREMIERY:29.08 godzina:20:18
29.09.2016 Monachium, Niemcy IMPACT MONDAY #2
<Mike Anderson- theme song>
Mike:Witam wszystkich zebranych na drugim epizocie Impact Monday dziś zostaną przedstawione wam dwa nowe pasy ,ale teraz to nie jest ważne ,bowiem chciałbym porozmawiać o Wexlerze - zawodniku który nagrabił
sobie już na pierwszym epizocie podważając moje umiejętności ringowe, co nie tylko nie spodobało się mi ,ale także ludzią którzy go zaatakowali (śmieje się) hahaha możecie sobie myślec ze to moja sprawka
,ale nie miałem z tym nic wspólnego. Tak czy owak temat Wexlera jest skończony, nie dostanie z mojej strony żadnej szansy o pas, będzie walczył w tym ringu ,ale nie o nagrodę tylko o przetrwania.
Ma szczęście ,że dziś jeszcze nie mam pozwolenia od lekarzy ,by go wykorzystać!
<Brooke Adams - theme song (Burning Eyes)>
Brooke: Panie prezesie! Można spytać co z dywizją kobiet w tej federacji?
Mike: Tak, oczywiscie od następnej tygoniówki odbędą się walki o miano #1 contendera. W pierwszej walce zawalczysz z Samanthą Adams, w drugiej walce natomiast Dominika Queen zmierzy się z Nikki Billi!
Pierwsza walka odbędzie się na trzecim epizocie Impact monday natomiast, druga walka odbędzie się na ostanim przystanku przed ppv!
Brooke: Dziękuje szefie ,ale czm nie mogłeś mi tego pasa przyznać od razu ,przecież wiadomo ,że to ja (Przerywa jej muzyka)
<Samantha Adams theme (Carmella - theme)>
Samantha: Chyba się coś zapomniałaś kochana ty nawet nie zawalczysz na ppv o ten pas tylko ja i skontuzjuje moją rywalkę i pokaże ,że to ja jestem królową w tej federacji, bo ty i inne zawodniczki jesteście
słabe, brzydkie i nie macie umiejętności.
<Theme Dominika Queen>
Dominika: Samantho! Nikt nie będzie tutaj obrazał ani mnie ani innych zawodniczek a jeśli już to po moim trupie dobrze wiemy, że Nikki ze mną nie ma najmniejszych szans ...
Anderson: To ja sobie już pójdę (Wychodzi z ringu)
<Theme Nikki Billi>
Nikki: Nie pomyliłaś się czasem? Wiadomo ,że to ja będe pierwszą mistrzyni i ,że ty i Brooke jesteście zbyt miękkie dlatego wraz z Samanthą damy wspaniały pojedynek na ppv
(rozbrzmiała ogromna kłótnia, która przerodziła się w Brawl 2 vs 2 (Nikki i Samantha vs Dominika i Brooke) wygrany przez Drużynę Dominiki)
Brooke: Dziękuje ci droga przyjaciółko
Dominika: Nie jesteś moją przyjaciółką (Po czym zakłada Empress Look na Brooke (Yes Lock)
<Reklama>
1 Walka Normal match: Bin Ladera vs Sadzik (wraz z Mr.Davidem)
<Theme song Bin Ladera>
Bin idzie pewny siebie po pierwszym zwycięstwie wie ,że teraz nie będzie miał łatwo ,gdyż będzie walczył z zawodnikiem który będzie miał pomocnika przy ringu.
<Theme song Old Day>
Wychodzą tanecznym krokiem Sadzik wraz z Mr. Davidem, widać ,że są pewni siebie
Mr. Dawid poza ringiem, a Sadzik gotowy w ringu i zaczynamy.
Przebieg walki
Zwycięża: Sadzik (Mr. Dawid rozproszył Johna O Neila)
Segmenty:
(Paige rozmawia z kimś przez telefon)
Paige: To ja ci tutaj załatwiam kontrakt a ty takie coś ?! To ci się oberwie na pushu
(Nie wiadomo co mówi nieznany zawodnik)
Paige: Nie ma spoko loko, tu nie chodzi o umiejętności tylko chodzi o biznes na Impact Monday #3 masz być gotowy zrozumiano
<Promo #1- Dark Man>
(Opuszczony budynek, stoi z dziwnym wzrokiem, z tle muzyka Undertakere)
To ja jestem królem ciemności już niedługo przekonacie się, jak potężna jest moja armia, potężniejsza nawet od Armii aniołów których przeznaczeniem jest porażka!
Porażka z moją Armią, Armią Dark Mana mój następny przeciwnik Markus Schaffer (Lokalny zawodnik) może sobie kopać grób gdyż nikt i nic go nie ocali!
2 Walka Normal match: Dark Man vs Markus Schaffer (Lokalny zawodnik)
<Dark Man - Theme>
Lokalny zawodnik już był w ringu i mamy gong!
Dark man clotheslinem powala na ziemie Markusa po czym wykonuje na nim suplexa 1...2...3 koniec
zwycięzca: Dark Man
Segmenty:
(Mike w biurze nagle dzwoni telefon)
Mike: Halo w czym mogę pomóc?
Wexler: Witam panie prezesie za tydzień będe już gotów stanąć każdemu wyzwaniu poproszę także moje title shota
Mike; przykro mi ale nie mam czasu na głupoty a tak po za tym twojego title shota przekazaleś sadzikowi (odkłada telefon)
Wywiad:
Dziennikarz: Może pan powiedzieć jak to się stało ,że jest pan Mistrzem?
Ambrołs: To prostę wykorzystałem nieuwagę przeciwników
(Wychodzi Meison)
Meison: Wyzywam cię mistrzu na non title match w main evencie! Pokażesz ,że nie jesteś mistrzem z okazji zgoda?
Ambrołs: Zgoda!
<Mike Anderson wychodzi wraz z zasłośniętą gablotą>
Mike: Mam zaszczyt wam ogłosić nowy tytuł: Heroes Championship (odsłania gablotę) Posiadacza tego tytułu poznamy już teraz ogłaszam 10 minut Iron man match: John O Neil vs Rami Knox
3 Walka:
10minut iron man match: John O Neil vs Rami Knox
Końcówka walki stan rywalizacji 0:0 John dominuje, wyrzuca w ostatniej sekundzie rywala poza ring na liczniku widnieje 10 sekund, obaj wiedzą ,że to ostatnia szansa na zwycięstwo.
10..9..8 Gummy boy obija się wraz z Harleyowcem poza ringiem
7...6 John rzuca rywalem o barykade
5- Zawodnik cieszy się
4...3- John bierze rozbieg i ... Rami odsuwa się ! John Rozbija Barykadę i leży bez szans... 2.....Rami wbiega do ringu 1...0
Zwycięzca: Rami Knox
Rami Knox bierze mikrofon
Rami: Dziękuje za szanse! Pokaże ,że wybór mnie na mistrza nie był przypadkowy! Ogłaszam ,że na najbliższym ppv odbędzie się pierwszy open challenge w stypulacji Table match! Myśle ,że to dobry pomysł!
<Park koło dzisiejszego miejsca gali>
(Widać Andersona który podkłada koperte pod ławkę a za chwile dwóch osobników idzie i bierze koperte najprawdopodobniej z pieniędzmi, czy to jednak Anderson nasłał napastników na Wexlera?!)
<Aleks Ambrołs theme>
Aleks: Witam wszystkich zgromadzonych! Tak jestem pierwszym mistrzem wagi ciężkiej w tej federacji! Uczucie niesamowite! Gratuluje Sadzikowi i Meisonowi ,że spartaczyli swoją pierwszą szansę.
Nie ma jednak nad czym rozpaczać ,bo to ja jestem lepszy od nich!!! Udowodniłem to raz a teraz jeszcze raz udowodnie wyższość nad Meisonem! Meison zapraszam do ringu!
<Meison - theme>
(Meison wchodzi skupiony widać błysk w oku Meisona)
Main Event 4 Walka:
Non title match: Heavyweight Champion Aleks Ambrołs vs Meison
Gong! I Zaczynamy!
Meison atakuje serią punchy, po czy wykonuje Flapjacka na mistrzu po czym dokłada back suplexa!
Meison biega zadowolony! Po czuł się zbyt pewnie!
Aleks wstał i wykonał gut kicka na Meisonowi, jednak nie był on wykonany zbyt mocno i Meison mógł oddac Sweep Dragonem!
Przez następne parę minut Aleks z Meisonem wykonywali pojedynek na kopnięcia, Aleks wykonywał potężne i sprytne gut kicki, Meison z kolei wykonywał silne ale wolniejsze High kick.
Zaraz po tym jak zdobył przewagę Meison wykonał superplexa na Ambrołsie! Meison znowu czuje się pewnie i wykonuje Alley opp bomb w narożniku! Aleks Ambrołs dominowany!
Jest to nieprawdopodobne ,że mistrz dostaje takie baty! Meison wyrzuca aleksa z ringu potężnym super kickiem!
1...2...3...4 Meison podnosi Aleksa i rzuca nim o barykade
5....6 Meison wykonuje kolejnego już super kicka na Aleksie
7...8 Meison wchodzi do ringu i wychodzi by nadal męczyć młodego mistrza wagi ciężkiej!!!
(Przerwa 10 min)
Meison nadal się znęca nad Aleksem po za ringiem sędzia krzyczy 7! A Meison wchodzi z Aleksem do ringu po czym Aleks wykorzystuje ostatnie swoje siły na roll up pin 1...2... kick out rozwścieczony Meison
wykonuje na Aleksie Meison Clash (Styles Clash) i pinuje 1....2.... i nie ma trzy! Meison przerywa pin! bierze stół spod ringu i stawia go koło Aleksa lecz sędzia krzyczy ,że zaraz będzie dsq!
Jednak Meison wykonuje jeszcze jednego Meison Clasha (Styles Clash) i znowu pinuje 1...2...3 !!! Meison #1 Contenderem jednak to mu nie starcza podnosi Aleksa Ambrołsa i rzuca nim o stół!
i tym widokiem kończymy drugie Impact Monday !!!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.007 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 515.05 kB (Maksimum: 578.66 kB) ]