Dołącz do nas już dziś!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
WARSZAWA, Polska
<Theme song Mike Andersona (Christian Cage theme song)>
Mike: witajcie fani IWF na pierwszym poniedziałkowym Impact Monday!!!
wraz z Creative teamem przygotowalismy dla was wspaniałe show!!! Obecnie w naszej federacji jest wielu utalentowanych zawodników jednak mimo wszystko narazie musimy się wstrzymać z drugą tygodniówką
lecz nic straconego w przyszłości planujemy powrócić do tego pomysłu. W dzisiejszym Main Evencie odbędzie się Triple treat match o pas mistrzowski IMPACT HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP!
Walka odbędzie się w składzie:
-Meison - jeden z najbardziej doświadczonych zawodników obiecująca gwiazda naszej federacji
-Aleks Ambrołs - obiecujący młody talent oraz faworyt walki Mike Anderson! Własciciel tej oto federacji!
W ramach dzisiejszego openeru przygoto
Ale co to nagle rozbrzemiewa:
<Theme Song Wexlera (Motorhead - Line in a sand)
Wexler: Proszę pana chyba pan o kimś zapomniał ... To ja miałem być promowany jako młoda gwiazda federacji ... Jak to się stało ,że zostałem pominięty
Mike Anderson: No widzisz jakoś tak wyszło, nie martw się też będziesz miał swoją szanse. Widocznie nie jesteś jeszcze na tyle dobrym zawodnikiem żeby móc walczyć o ten pas
Wexler: Spokojnie, spokojnie udowodnie ci ,że tak nie jest. Może dzisiejszym openerem gali będzie walka MAKSYMILIAN WEXLER vs MIKE ANDERSON o miejsce w triple treat matchu i wtedy
zrobię to co do mnie należy, dam z siebie wszystko, zawalczę walkę życia, pokonam ciebie i znajdę się w tej Walce!!! O! Tak! Myslę ,że to dobry plan chyba ,że się obawiasz
Mike Anderson: Dobra! Masz czego chciałeś (powalając młodego zawodnika i krzycząc WALKA SIĘ ROZPOCZYNA WŁAŚNIE TERAZ)
1 Walka tej gali:
MAKSYMILIAN WEXLER vs MIKE ANDERSON- Normal Match (zwycięzca tego pojedynku znajdzie się w main evencie o pas Heavyweght)
Mike Anderson obija Wexlera serią potężnych punchy, Mike wstaje pomału myśli nagle podnosi Wexlera wrzucając go do narożnika. Wexler oszołomiony w narożniku nagle Big But od Andersona!
Szykuje się drugi big but! Nagle kontra! Wexler schylił się najniżej jak mógł, Wexler leży wyczerpany, Anderson nadal nie może dojść do siebie. Wexler pomału wstaje nagle Anderson biegnie
do niego lecz Wexler wykonuje szybkiego gut kicka, dodając silnego clothesline, Mike pada na matę. PRZERWA NA REKLAMY.szybkie zwarcie lecz Wexler wykonuje Suplexa. Wexler myśli i Neckbreaker dla Andersona.
Wexler nabiera pewności i znowu podnosi Andersona lecz mamy kontre i Wexler leży na ziemi. Tym razem to Anderson podnosi Wexlera i mamy Superplexa zaraz po tym Anderson zakłada Sharpshootera!
Proszę państwa czy jednak Anderson dopnie swego. Wexler cierpi, wiemy ,że dźwignie to nie jego mocna strona on nie lubi technicznych walk ,gdyż jest to zawodnik który lubi gdy w walkach liczy się szybkość.
Wexler coraz Bliżej lin mimo prób Andersona który chce go od tych lin odciągnąć, jednak Anderson puszcza dżwignie i zaczyna kopać leżącego Wexlera z całej siły! Anderson podnosi Wexlera i
kolejny raz wrzuca go w narożnik cieszy się na środku ringu prężąc swoje muskuły nagle Wexler się ocknął i mamy Broquekicka (Wexler Kick) Wexler przypina 1......2.............i sędzia nie klepie do trzech!
Wexler zdenerwowany wykonuje Flapjacka, następnie wchodzi na 3 linę i wykonuje moonsalt!!! Anderson zmasakrowany i kolejne przypięcie 1.....2.....i sędzia wzleka .......jednak nie ma kickoutu i sędzia nie ma
innego wyjścia .......3!!!! (czas walki 10 min ) (pokazane: 5 min)
ZWYCIĘŻA WEXLER!!!
Wexler cieszy się z zwycięstwa a Mike (wstał z pomocą sędziego) bierze mikrofon i mówi ,że od tej pory Wexler jest skończony w tej federacji i ,że być może nie dotrwa do main eventu!
Widzimy na ekranie:
<Paige rozwamia z Mike Andersonem>
Paige: I to dlatego właśnie mój klient powinnien podpisać kontrakt z tą federacją, gwarantuje panu ,że będzie on przyszłym multimistrzem tej federacji
Mike: Dobrze, zrozumiałem także proszę by pani klient się zjawił do mnie do gali może tak być?
Paige: Dziękuje bardzo, wiedziałam ,że z panem da się robić interesy. Nie pożałuje pan tej decyzji
Mike: Mam nadzieje (i wchodzi do swojego gabinetu)
2 Walka tej gali:
MARK JOHNSON vs Eric Petersen (lokalny zawodnik)
Szybkie zwarcie, Eric pada na matę, Mark wykonuje serię kopnięć po czym:
zapina dżwignie "Już nie żyjesz" (Yes lock) po czym Eric Petersen odklepuje.
Słychać theme song Marka (w międzyczasie Mark bierze mikrofon i mówi)
-To ja będe grabażem tej Federacji!!! Pogrzebie każdego zawodnika którego mi wskarzą!!!!
(Gasną Światła i Mark znika)
Słychać theme Song Old Day (theme song New Day)
Mr. Dawid: Witajcie Warszawo jak się bawicie ?! Przybyliśmy tutaj wraz z Sadzikiem by was trochę rozruszać!!!
Sadzik: Tak to my! Old Day! Dywizja Tag team w tej federacji jest martwa ale to nic...
(obaj głośno równocześnie): ROZRUSZAMY JĄ
<PRZERWA NA REKLAMY>
<Rozmowa Old Day z Szefem tej Federacji)
Sadzik (wręczając mu do ręki jakąś kartkę): Proszę się zapoznać z tym co jest tam napisane jest to lista Tag teamów które być może chciały by zasilić federację.
Mr. Dawid: Jednakże niech się pan nie obawia to nasz tag team jest tutaj najlepszy
Mike (czytając listę z tag teamami): hmmm niektóre z nich są w miarę ciekawe, dziękuje za pomoc ,ale mam ważniejsze sprawy na głowie
<Wywiad>
Antonia Augustina: Panie Maksymilianie wypowie się pan o dzisiejszym main evencie?
Wexler: Tak, z wielką chęcią na początku miało mnie w nim nie być a to wszystko przez wielkie ego właściciela tej federacji, lecz spokojnie już chyba nauczyłem go pokory
Antonia: No właśnie nie wiadomo, po walce się panu odgrażał.
(Nagle wyskakuje trzech zamaskowanych zawodników masakrujących Wexlera aż do nieprzytomności o dziwo nikt z ochrony nie przybiegł mu na ratunek)
3 Walka tej gali (Co- main event):
JOHN O NEIL vs BIN LADER
<Theme song Johna O Neila (Born to be Wild)>
(JOHN O NEIL klęczy przed ringiem i coś sznera pod noszem)
<Theme song Bin Ladera>
Od samego początku widać gigantyczną dominacje Johna O Neila, John wykonał kilka swoich akcji po czym wykonał Psycho Drivera i przypiął rywala (Jednak sędzia odliczył do dwóch)
po czym John z opanowaniem założył na swoim przeciwniku Anaconda Vice!!! Rywal z ogromnym grymasem bólu odklepał
Wygrywa JOHN O NEIL!!!
Bin Lader: Ty! Skąd wiedziałeś o mojej słabości dla dżwigni?!
John: To dopiero początek niespodzianek!!!
<W biurze Andersona>
Mike: Z ręką na sercu oświadczam ,że nie miałem nic wspólnego z atakiem na Maksymiliana Wexlera, wręcz przeciwnie nie mam kogo dać w zastępstwie za niego i chyba to ja będe musiał się poświęcić
(nagle słychać pukanie, wchodzi Sadzik)
Sadzik: Nie chcę panu przeszkadzać ,ale Wexler wyznaczył mnie na zastępstwo
Mike( Po minie widać ,że nie zbyt zadowolony): To bardzo dobrze, a więc to ty będziesz trzecim uczestnikiem main eventu
Main Event:
Triple treat match:
Meison vs Aleks Ambrołs vs Sadzik
Bardzo długa walka z szybkim tempem. Sadzik biją się z Meisonem w środku ringu nagle bezrobotny dziś Aleks Ambrołs Wskakuje na Meisona z 3 liny, wstaje i wykonuje na Sadziku Dirty deeds i pinuje 1..2..3
Wygrywa Aleks Ambrołs (Wykorzystał to ,że Sadzik i Meison walczyli praktycznie tylko ze sobą)
Przepraszamy za opóźnienia paczka informacji przed 15 powinna się pojawić
pozdrawiam
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 512.97 kB (Maksimum: 573.56 kB) ]